Världsutställning i Trollhättan

För första gången har WCF i Sverige haft en världsutställning. Den genomfördes i Trollhättan söndagen den 3 juli 2011.  Men först var det en vanlig utställning på lördagen. En utställning där alla våra katter utom Mirre var stoppade. Men för att få ställa på söndagen var man tvungen att ställa på lördagen. Det innebar att alla våra sju katter var med! Mycket strykande och många burar blev det att inreda. I slutändan visade det sig dessutom att vi hade anmält kattungarna i fel klass. De har inte fyllt 6 månader än! Men vi var tre som hade missat det.
Resultatet blev över förväntan: certifikat på alla (även om de flesta inte räknas). Gefjon Trud blev bästa 3-6 hona, Gefjon Dag blev bästa 3-6 hane och det stod lika mellan honom och två andra för bästa semiungdjur totalt.



Domaren Counasse bedömer Dag i bästa-uttagningen.



Stolt husse visar upp bästa 3-6 månaders hane.

Eftersom hon har varit en så bra mamma och fått så fina kattungar blev numera IC S*Juvelens Lucia bästa avelsdjur, i konkurrens med flera hanar. Inte dåligt med tanke på att hon bara har haft två kullar. Den här gången var IC Gefjon Odin, Gefjon Rota, Gefjon Trud och Gefjon Dag hennes avkommor. 



Under världsutställningen på söndagen fick vi två Internationella champions: IP Gefjon Odin och IC S*Juvelens Lucia. Dessutom blev IC S*Juvenens Minerva domarens bästa kastrathona, vilket var en bedrift med tanke på hennes kondition.

Slutligen var alla kattungarna med i WCF-ringen för kattungar. Där blev Gefjon Rota 10:a  av 40 stycken anmälda, vilket är mycket bra. Grattis Dessi!

Slutligen är Dag fortfarande till salu. Hör av er om ni är intresserade, det går alltid att lösa betalningen med någon slags foder!


RSS 2.0
Bilder och design copyright av familjen Sterner